Ce este acest site

Este o platformă universală învățare, dezvoltată permanent de către comunitate. Ne dorim ca aici să poți învăța orice îți dorești: limbi străine, matematică, operarea calculatoarelor, să numim doar câteva.

De ce am apărut

Un profesor bun este de neprețuit. Dacă însă nu îl ai, ce faci atunci când încerci să înveți, dar nu ai înțeles ceva (de exemplu la școală)? Noi te putem ajuta să nu rămâi în urmă. Însă nu doar atât - ne dorim ca în orice moment să te poți testa, să știi la ce nivel ești. Și totul să fie distractiv!

Este gratuit?

Pe scurt - DA! Majoritatea conținuturilor sunt distribuite sub licența CreativeCommons. Aceasta înseamnă că le poți folosi fără nici o grijă în scop personal, sau în comunitate (de exemplu la școală), atât timp cât menționezi sursa.

Cum înveți

Conținuturile sunt structurate în lecții și teste interactive. Ne dorim ca orice lecție să fie urmată imediat de teste interactive, cu care să te verifici și care să facă învățarea distractivă. Pe lângă acestea, mai oferim și joculețe (unele își așteaptă rândul spre a fi transpuse într-un format modern, însă le poți folosi și așa cum sunt - le vei găsi distractive!).

Scopul nostru

Să ai la îndemână oricând lecții și teste pentru toate materiile, pentru toate clasele, însă nu doar atât - să abordezi cele mai interesante domenii, să te ajutăm pas cu pas în explorarea lor, să devii un om mai educat și mai bine pregătit. Începătorul are un loc special în inima noastră!

În plus, ne dorim ca profesorii să aibă la îndemână oricând o culegere digitală, lucru care poate care să ducă la creșterea calității actului didactic.

Cum poți participa

În primul rând, trimite-ne părerea ta. Este cel mai important lucru, pentru a putea dezvolta această platformă de învățare conform nevoilor tale.

Dacă te ocupi de un blog sau deții cont pe rețele sociale (Facebook, Twitter etc), scrie un articol referitor la platforma noastră. În felul acesta, motoarele de căutare ne vor găsi mai ușor. Plus că ne vei recomanda astfel și prietenilor tăi.

Lista curentă de necesități nu este nicidecum mică. Iată câteva dintre lucrurile care ne-ar ajuta:

  • un design nou
  • o siglă nouă
  • lecții și teste pentru a fi publicate (ni le poți trimite prin pagina de contact)
  • traducerea unor lecții gratuite din alte limbi, pe care să le distribuim apoi aici
  • orice alte idei :)

Permanent lucrăm la lecții și teste pentru ceea ce se studiază în școli. În afară de acestea, mai avem și alte mini-proiecte în vedere - dacă poți participa, anunță-ne:

  • creare lecții de limba engleză
  • finalizarea lecțiilor de șah
  • creare lecții de inițiere în programarea calculatoarelor
  • traducere Lessons in Electrical Circuits vol. 2
  • creare teste de cultură generală
Credem în educația gratuită și în dreptul la educație. Contact: [email protected]
2007-2024 invatasingur.ro